TOP 6 videoklipů týdne (51.)

Vydáno 08.09.2015 | autor: David Stoklas

O klipy uplynulého týdne se postarali převážně umělci z řad popu. Nick Jonas oslavuje krásné ženy, Justin Bieber s nimi má naopak problém a Miley Cyrus balancuje na hraně nechutnosti. Nezapomeňme ani na Aviciiho, kapelu Škwor nebo Hollywood Undead.

TOP 6 videoklipů týdne (51.) TOP 6 videoklipů týdne (51.)

 

AVICII 2015 KLIP FULLAvicii nabídl v novém klipu pořádnou dávku násilí


JUSTIN BIEBER A JEHO PATÁLIE VE VZTAZÍCH

Kdo by to byl řekl, že takový miláček žen jako Justin Bieber může mít s láskou problém. Kanadský zpěvák natočil propracovaný klip, který možná strádá na příběhu, ale elegantně to kompenzuje na provedení, zábavnosti a nějaké té lechtivé scéně.

Skladba What Do You Mean s chytlavě znějící panovou flétnou si zasloužila vskutku rozsáhlou propagaci. Pomohla mu s ní i další velká popová jména, z nichž zmiňme například Eda Sheerana nebo Britney Spears.

 

NICK JONAS FT. SLIČNÉ DĚVY

Nick Jonas nevymýšlí nic zbytečně komplikovaného a jde na to vcelku jednoduše. Jak nahrát působivý klip? Pozvěte si skupinku sexy slečen, které umí tancovat, a postavte je vedle sebe. Jak prosté! A výsledek je zaručený. U skladby Levels je určitě na co se koukat.

Zástupce bratrů Jonasových, kteří pár let zpět tvořili vcelku úspěšný boy band, se nyní věnuje sólové kariéře. Loni vyšlo Nickovi eponymní album. Bude singl Levels předzvěstí nové položky do jeho diskografie?

 

Avicii - Pure Grinding / For A Better Day

Švédský DJ a producent nepatří k těm, kteří rádi troškaří. Připravil si hned dva nové vizuály a jeden je lepší než druhý. Ten, který doprovází skladbu Pure Grinding, se věnuje kontrastu vydělávání peněz. Proti sobě stojí černoch, co se dře v kamenolomu, a běloch, který peníze na živobytí získává násilnými loupežemi.

Druhý snímek k For A Better Day zase vypráví příběh msty jednoho mladého páru, disponuje tedy notnou dávkou násilí. Jedná se vlastně o protestsong proti pedofilii, sami uvidíte proč.


MILEY CYRUS SI LIBUJE V ODPORNOSTI

Bývalá dětská hvězdička nadále dokazuje, že je tou, která bude znovu a znovu šokovat. Názorně to předvedla v novém klipu k songu Dooo It! Nabízí v něm nechutnou podívanou na její obličej, po kterém stékají různé kapaliny od mléka až po třpytky. Vše samozřejmě požmoulá v ústech a poté vyplivne. Fuj, Miley, fuj!

Miley Cyrus nedávno nečekaně vydala novou desku. Tu okamžitě pověsila na svůj oficiální web, kde je zdarma k poslechu. Nahrávka nepatří k nejkratším, neboť tracklist obsahuje dvacet tři skladeb.

 

ŠKWOR NABÍDLI POHLED DO STUDIA

Vydání nové desky Škwor se kvapem blíží, atmosféru očekávání se rozhodla kapela doplnit i novým klipem. V něm se vydáme do studia, kde Škwoři usilovně makají na novém materiálu. A aby to nebylo tak fádní, záběry zpestřily retro černobílým zrněním jako na starém filmu.

Nová nahrávka, kterou můžeme očekávat během října, ponese název Hledání IDentity. Škwor k ní plánují velkolepou šňůru. Její první zastávka je v plánu 17. října ve Lnářích. Křest desky proběhne 13. listopadu v pražském Fóru Karlín.

 

HOLLYWOOD UNDEAD A JEJICH PŘITAŽLIVÁ CHYTLAVOST

Song, který se jmenuje Gravity, má jeden hlavní účel: srazit posluchače k zemi svou chytlavostí. Skladbu z letošní desky Day Of The Dead navíc doprovodili pohodovým vizuálem z prostředí skateboardů a jiných kratochvílí této americké sebranky.

Američtí Hollywood Undead, kteří jsou známí svými povedenými maskami, se letos českému publiku představili na festivalu Rock for People. Právě teď se připravují na turné po jejich rodné zemi.

 

 

text: David Stoklas


 

AVICII 2015 KLIP TOP

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít