VIDEO: Nečekaně vydanou minidesku Kylie Minogue doprovází retro obrázky

Vydáno 12.09.2015 | autor: redakce

Kylie Minogue překvapila své fanoušky zbrusu novým EP. Obsahuje sice jen tři písničky, zato v nich ale hostují třeba Shaggy nebo italský DJ a remixér Giorgio Moroder. Zveřejněn byl i klip k singlu Black and White.

VIDEO: Nečekaně vydanou minidesku Kylie Minogue doprovází retro obrázky VIDEO: Nečekaně vydanou minidesku Kylie Minogue doprovází retro obrázky

Kylie 2014 02Kylie Minogue vydala nové písničky bez předchozího oznámení


Ve videu Black and White se Kylie nechala strhnout retro mánií, a tak se v něm vlní černobíle. A moc toho na sobě nemá. Skladbu produkoval Fernando Garibay, kterého si pamatují třeba fanoušci Lady Gaga z éry alba Born This Way. Ten dal s australskou zpěvačkou dohromady i celé krátké (a nečekaně vydané) EP. V songu navíc hostuje Shaggy. 

Na EP se podíleli i Giorgo Moroder, který tak Minogue vrátil laskavost v podobě spolupráce na jeho nedávno vydáném albu, a Sam Sparro. Podle zveřejněné ochutnávky vsadila Kylie na hodně klubový zvuk a latino rytmy. 

Šušká se, že EP s všeříkajícím názvem Kylie + Garibay nebude poslední nahrávkou, kterou letos zpěvačka vydá. V plánu je totiž prý i vánoční album, na němž zpracuje sváteční hity do disko úprav.


josepvinaixa.com, jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít