VIDEO: Linda Perry napsala píseň pro Miley Cyrus do lesbického filmu

Vydáno 15.09.2015 | autor: redakce

Miley Cyrus, ještě před pár lety nekonfliktní Disney hvězda, se v poslední době stále víc a víc obklopuje umělci mimo svou generaci i žánr. Kdekdo si možná myslel, že své snažení dotáhla do konce nečekaně vydanou oplzlou deskou s The Flaming Lips. Jenže zpěvačka vytahuje z rukávu další eso: skladbu od Lindy Perry.

VIDEO: Linda Perry napsala píseň pro Miley Cyrus do lesbického filmu VIDEO: Linda Perry napsala píseň pro Miley Cyrus do lesbického filmu

miley wreckingball1Miley Cyrus je v poslední době znovu hodně vidět


Linda Perry, která se proslavila jako hlas skupiny 4 Non Blondes, byla ještě před pár lety velmi vytěžovanou autorkou, v poslední době o ní ale tak často slyšet nebylo. Písničku Hands Of Love napsala pro Miley Cyrus do filmu Freeheld, který vstoupí do kin začátkem října. 

Hlavní hrdinkou tohoto dramatu je automechanička Stacie Andree z New Jersey. Její partnerce, detektivní vyšetřovatelce Laurel Hesterové, byla diagnostikována smrtelná nemoc a Stacie jí pomáhá v přemožení státního aparátu při zabezpečování invalidních příspěvků. Hlavních rolí se ujaly Julianne Moore a Ellen Page.

Kolem Miley Cyrus je v posledních týdnech hodně živo. Koncem srpna moderovala předávání cen MTV Video Music Awards a podle očekávání se to neobešlo bez kontroverzního vystoupení. Navíc ihned po vyhlášení vítězů vydala svou novou desku, kterou nabídla zdarma k poslechu.

Trailer k filmu, ve kterém uslyšíte i ukázku skladby Hands Of Love, můžete zhlédnout níže.

text: Josef Martínek

4,50

čtenáři

hlasuj
zavřít