TOP 7 videoklipů týdne (53.)

Vydáno 22.09.2015 | autor: David Stoklas

Další várka nových klipů je tu! Cocotte Minute slaví comeback naštvaností, Foxes touží po lásce a Miro Žbirka si se synem vyjel do Cannes. Neopomeňme ani Lady Gaga, Chrise Cornella, Yelawolf a Naughty Boye.

TOP 7 videoklipů týdne (53.) TOP 7 videoklipů týdne (53.)

 

meky abbey roadMiro Žbirka nahrával novou desku v Abbey Road Studios

 

MIRO ŽBIRKA NA VÝLETĚ V CANNES

Slovenský zpěvák nemusel pro režiséra nového klipu chodit moc daleko. Vizuál ke skladbě Live vznikl pod taktovkou jeho syna Davida, který svého tátu režíroval úplně poprvé. David prý Mira občas rozhodně nešetřil a při natáčení některých scén upoutali pozornost nejednoho Francouze.

Žbirkovo nové anglicko-slovenské dvojalbum vzniklo v legendárním Studiu 2, které můžete najít na slavné Abbey Road. O anglické texty se postaral beatník Peter Brown. V říjnu navíc za Mirem přiletí celý nahrávací tým, aby v Praze a v Bratislavě odehráli dva exkluzivní koncerty.

 

COCOTTE MINUTE JSOU NAS*ANÍ NA LHÁŘE

Matadoři českého hardcoru si dali nějaký ten pátek oddych. Teď jsou ale zpátky a přinášejí novou desku. Tu nahrávali živě, na koncertě, na který byli pozvání fanoušci, co podpořili vznik tohoto zajímavého projektu v crowdfundingové kampani.

CD a DVD s názvem !Rituál, kmen a srdce a kmen! vyjde 2. října. Jako ochutnávku servírují klip k jedné z nových skladeb Srdce a je patrno, že o říznost a navztekanost nouze nebude.

 

FOXES NENÍ ŠŤASTNÁ, CHCE LEPŠÍ VZTAH

Chudinka Foxes. Očividně jí to moc neklape s jejím milým a ráda by našla kousek té lepší lásky. Povede se jí to v novém klipu, který doprovází song Better Love? Ten napsal Dan Smith z Bastille, který se do skladby navíc propašoval díky backvokálům.

Foxes debutovala minulý rok v květnu deskou Glorious. Na ni chce nyní navázat další studiovkou. Ponese název All I Need a její vydání je naplánováno na 2. února. Kromě Better Love nastiňují podobu připravovaného alba singly Feet Don't Fail Me Now a Body Talk.

 

CHRIS CORNELL NA ŠIBENICI

Zpěvák Chris Cornell se vydal na Divoký západ. V novém klipu si zahraje odsouzence, na kterého čeká šibenice a jeho vyvolená, jež se ho chystá zachránit. Cornella však nakonec potká osud daleko horší než smrt.

Chris Cornell momentálně srší energií. Před pár dny mu vyšla už čtvrtá sólovka Higher Truth. Navíc se nechal nedávno slyšet, že by rád dal znovu dohromady superskupinu Audioslave. Nemluvě o tom, že se Soundgarden nahrávají novou desku.

 

NAUGHTY BOY A BEYONCÉ V PODMOŘSKÉM DUETU

Britský DJ a producent Naughty Boy má čich na zajímavé hosty. Pro nový singl Runnin' (Lose It All) si vybral popovou divu Beyoncé. Skladbu navíc doprovodil poutavým videoklipem, ve kterém se vydáme desítky metrů pod mořskou hladinu.

Před dvěma lety sklidil Naughty Boy alias Shahid Khan obrovský úspěch díky hitu La La La, kde zpíval jeho krajan Sam Smith. Krom toho si střihnul nějakou tu spolupráci s talentovanou Ellou Eyre nebo Emeli Sandé.

 

 

LADY GAGA TENTOKRÁT NEŠOKUJE, ALE HRAJE NA CITY

Co takhle dát si Lady Gaga bez jakýchkoliv obskurních výstřelků? Přesně taková je v novém vizuálu. Nový snímek zobrazuje pocity obětí různých forem sexuálních násilí a týrání. V kombinaci s baladou Till It Happens To You tvoří vskutku sugestivní podívanou.

Sama Lady Gaga před časem přiznala, že byla obětí znásilnění jednoho producenta. Skladba Till It Happens To You je konečně k dispozici na iTunes. Výdělek z jejího prodeje jde právě obětem sexuálního zneužívání.

 

YELAWOLF SI UŽÍVÁ OBĚTÍ POUŠTĚ

Rapper Yelawolf se rozhodl trochu se oddat folku. A aby získal tu správnou trampskou atmosféru, vydal se do hlubin pouště. Klip k songu Devil In My Veins má díky nadhérné přírodě a zvuku kytarových strun melancholickou atmosféru.

Na začátku tohoto roku vydal Yelawolf druhou studiovku Love Story. Ta byla kritikou prohlášena za mnohem procítěnější a propracovanější než debut Radioactive. Pod produkci nové desky se podepsal guru bělošského rapu Eminem, který je také jediným hostem na albu.

 

text: David Stoklas


MIRO ZBIRKA 2015 KLIP TOP

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít