VIDEO: Taylor Swift a Steven Tyler si zazpívali hit z Armageddonu

Vydáno 27.09.2015 | autor: redakce

Taylor Swift si během svého amerického turné k desce 1989 zve na pódium zajímavé hosty, se kterými pak zpívá jejich velké hity. Tentokrát došlo na Stevena Tylera ze skupiny Aerosmith. Společně si se Swift zapěli flmový hit I Don't Want to Miss a Thing z Armageddonu.

VIDEO: Taylor Swift a Steven Tyler si zazpívali hit z Armageddonu VIDEO: Taylor Swift a Steven Tyler si zazpívali hit z Armageddonu

swift-tylerTaylor Swift a Steven Tyler na koncertě v Nashville


Píseň I Don't Want to Miss a Thing patřila k největším hitům konce devadesátých let a zároveň je asi nejpopulárnějším singlem Aerosmith. Napsala ji věhlasná skladatelka Diane Warren a v americké hitparádě to dotáhla až na první pozici. A nejspíš se zalíbila i Taylor Swift, když se rozhodla, že si ji zazpívá se Stevenem Tylerem, frontmanem Aerosmith, na svém právě probíhajícím turné.

K setkání obou hvězd došlo na koncertě v Nashville 25. září. Tyler tak navázal na předchozí hosty, které si zpěvačka přivedla na pódium v uplynulých týdnech. Třeba s herečkou Lisou Kudrow (Phoebe z Přátel) si střihla písničku Smelly Cat, po jejím boku ale stáli i Mick Jagger (Satisfaction) nebo Alanis Morisette (You Oughta Know).

Video z vystoupení se Stevenem Taylerem je v amatérské kvalitě, slouží hlavně pro ilustraci.

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít