Koncert pro Japonsko v Lucerně podpoří „Dominátor“ a Pavel Horváth

Vydáno 28.03.2011 | autor: PR

Osobnosti české kultury a sportu podpoří na benefičním Koncertu pro Japonsko již toto úterý 29. března ve velkém sále pražské Lucerny snahu obyvatel Japonska i mezinárodních organizací při odstraňování následků nedávné katastrofy.

Koncert pro Japonsko v Lucerně podpoří „Dominátor“ a Pavel Horváth Koncert pro Japonsko v Lucerně podpoří „Dominátor“ a Pavel Horváth

vypsana fixa - japonske metroMárdi: ztracen v překladuKromě kapel jako Vypsaná fiXa, Už jsme doma, Sunshine, Psí vojáci a uskupení Papaya Paranoia v čele s japonskou rockerkou Yumiko Ishijima vystoupí celá řada známých osobností.

Na Japonsko a jeho obyvatele vzpomenou například česká olympionička Věra Čáslavská, brankář a "zlatý hoch z Nagana" Dominik Hašek nebo fotbalista Pavel Horváth, který před pár lety bavil fanoušky japonského klubu Vissel Kóbe. Všichni aktéři večera vystupují bez nároku na honorář a všichni k Japonsku získali díky svým dlouho- i krátkodobým pobytům silné pouto.

Program začne v 18 hodin a potrvá až do půlnoci.

Celý výtěžek z Koncertu pro Japonsko poputuje na fond Česko-japonské společnosti, který jej použije především na obnovu poničených míst či ozdravné pobyty mimo jiné i v České republice.

zdroj: Ameba, mp 

zavřít