Support Lesbiens natočili politickou skladbu, kritizují konflikt v Libyi

Vydáno 20.05.2011 | autor: PR

Support Lesbiens nasazují do rádií první ochutnávku z připravované desky. Jde o skladbu Bombs and Lies reflektující konflikt v Libyi.

Support Lesbiens natočili politickou skladbu, kritizují konflikt v Libyi Support Lesbiens natočili politickou skladbu, kritizují konflikt v Libyi

support lesbiens - studioSituaci v Libyi sleduju prakticky 24 hodin denně a nemůžu si pomoct, ale čím víc zpráv o tomto konfliktu čtu, tím víc si kladu otázku, do jaké míry tu jde ještě o lidi a do jaké míry jen o ropu. Všude kolem sebe teď vidím jen mocensko-politické boje, bomby a lži. Jsem tím znechucený a to rozhořčení muselo jednoduše ven," komentuje Kryštof Michal impuls, který vedl ke vzniku textu k písni Bombs and Lies. 

Zmíněná píseň ohlašuje vydání nového alba Support Lesbiens (na trhu objeví 19. září). Skupina na jeho vzniku spolupracuje s Ecsonem Waldesem a vedle deseti skladeb, které vzešly převážně z autorské dílny tandemu Hynek Toman-Kryštof Michal, se na desce objeví i duet se zpěvačkou Tonyou Graves.

Dvě nové písně kapela představí v koncertní premiéře 23. června na Prague City Festivalu a následně budou ke slyšení na všech letních festivalech, kde „Supporti" vystoupí.

Po vydání alba vyrazí Support Lesbiens na několikaměsíční klubové turné. 

>


zdroj: TZ, mp

zavřít