Arrested Development se po pěti letech vrací do Prahy

Vydáno 01.06.2011 | autor: redakce

Dvojnásobní držitelé Grammy, rapeři Arrested Development se po pěti letech vrací do České republiky! Již 6. června předvedou svoji show v pražském Lucerna Music Baru.

Arrested Development se po pěti letech vrací do Prahy Arrested Development se po pěti letech vrací do Prahy

 
2011-06-06-arrested-development-usa-ad_poster_view_Arrested Development je hudební skupina, která respektuje ženy, propaguje rodinu, spiritualitu a odpovědnost mužů. Jejich hudba je o vědomí, Zemi, africkém sebeurčení a lásce. Nazývají svá žívá vystoupení slavnostmi. Oslavují moc života, jistotu smrti a boje předků, na jejichž ramenou dnes stojíme.

Arrested Development byli prvními afro-americkými umělci, kteří darovali peníze Nelsonu Mandelovi a ANC, aby tak pomohli Jižní Africe v její svobodě. Darovali také 20 000 dolarů organizaci UNICEF na pomoc ženám v Kongu, věnovali se charitě pro organizace bezdomovců po celém světě a věnovali polovinu zisku ze svého velkého hitu Mr. Wendal Národní koalici bezdomovců.

Oslovují městskou mládež, věznice pro ženy, skupiny bojující proti obchodu s lidmi, zelené aktivisty, školy a univerzity po celém světě, aby pomohli rozšiřovat poselství, že navzdory útlaku není možné se s ním smířit, ale je nutno proti němu povstat a bojovat s ním!


 
text: TZ, map
zavřít