Oliver Lowe míří na ženský mejdan. Bude ho to stát peníze, nebo život?

Vydáno 08.06.2011 | autor: PR

„Líný rapper" Oliver Lowe se představí v pátek 10. června v Praze, kde na akci Hip Hop Circus zahraje skladby z aktuální desky Peníze nebo Život.

Oliver Lowe míří na ženský mejdan. Bude ho to stát peníze, nebo život? Oliver Lowe míří na ženský mejdan. Bude ho to stát peníze, nebo život?

oli loweHip Hop Circus se odehraje ve všech patrech klubu Chapeau Rouge a tentokrát jsou hlavním tématem večera ženy a dámy u mikrofonu i za gramofony. V prvním patře se během večera představí MC Pettulle.

Nadějné mládí bude prezentovat MC Sharkass, kterou znají především ti, co mají v oblibě freestyle battly. Tahle šestnáctiletá holčina je totiž vítězkou jednoho z pokračování Battle Nightu. Kromě jejího freestylu bude mít příležitost přesvědčit návštěvníky mejdanu o tom, že se věnuje i vlastní tvorbě a textům.

Do třetice se chopí mikrofonu zpěvačka Flowe působící v kapele Akline. Je rovněž vokalistkou open mic pondělků Freestyle Mondays. Na Hip Hop Circusu to rozjede s beatboxovým benjamínkem a v současnosti asi nejprogresivnějším beatboxerem své generace BeatSolčym. Pokud jde o zastoupení DJingu, tak se u gramofonů budou střídat DJane RBKH a DJane Shifty.

Během večera zahraje i Oliver Lowe, jehož loňské album Peníze nebo Život patřilo k příjemným překvapením. Jeho tvorbu můžete prozkoumat z volně stažitelného mixtapu nazvaného Remixy, spolupráce, pí*oviny (ZDE).


zdroj: TZ, mp

zavřít