Luno představí nový klip, hraje v něm bývalka Vojty Dyka

Vydáno 09.06.2011 | autor: redakce

Pražská kapela Luno v čele se zpěvačkou Emou Brabcovou dnes představí světu svůj videoklip k písni Chanteys. Premiéra se uskuteční v klubovně Druhého patra v Praze.

Luno představí nový klip, hraje v něm bývalka Vojty Dyka Luno představí nový klip, hraje v něm bývalka Vojty Dyka


lunosssRežie videoklipu se ujala talentovaná fotografka Bet Orten, která již v minulosti pracovala například na klipu Black Beast kapely Night.

Do hlavní role videa pro kapelu Luno obsadila Bet Orten bývalou přítelkyni herce a zpěváka Vojty Dyka herečku Markétu Frösslovou. Ta si v minulosti zahrála v řadě českých seriálu včetně Přešlapů a Pojišťovny štěstí, objevila se také ve filmu Účastníci zájezdu.

V temném videu k songu Chanteys se Frösslová v dlouhých modrých šatech prodírá tmavým lesem, bloudí po špinavých městských zákoutích i ulicích a topí se v bazénu. Odtud také pramení inspirace pro dress code dnešního večera – návštěvníci by na party měli dorazit v modrých šatech a s mokrými vlasy.

Emotivní večer zahájí performance od KING A KAARL, poté LUNO odehrají speciální akustický koncert, závěr večírku pak bude patřit Dj Lazy Eye a jejímu dark disco setu. 

tz, map 
zavřít