Poslechněte si CD ČEZ Energy Fest s Kryštof, Mig 21, Monkey Business a dalšími účinkujícími

Vydáno 14.06.2011 | autor: redakce

Pro všechny, kteří na míří na 46. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, je určen i ČEZ Energy Fest, každoročně pořádaný v Poštovním dvoře. S platnou akreditací nebo Festival passem můžete 2. července zavítat na celodenní akci, kde na dvou scénách vystoupí řada známých interpretů. Poslechněte si je z exkluzivní kompilace, kterou bezplatně obdrží návštěvníci festivalu. Najdete na ní aktuální hity i dosud nevydané songy.

Poslechněte si CD ČEZ Energy Fest s Kryštof, Mig 21, Monkey Business a dalšími účinkujícími Poslechněte si CD ČEZ Energy Fest s Kryštof, Mig 21, Monkey Business a dalšími účinkujícími



liwidLiwid
Nadějná karlovarská sestava Liwid poskytla pro kompilaci hned dvě skladby, z nichž jedna (Let Me) je přímo věnovaná filmovému festivalu. Tato čtveřice, mimochodem jediný "domácí" účastník ČEZ Energy Festu, se hudebně orientuje na poprock s českými texty. V nedávné minulosti jste je mohli vidět třeba na turné s UDG.


Liwid - Herec  Festivalový bonus: Liwid - Let Me 

anna mlinarikova-promo-27Anna Mlinariková
Talentovaná houslistka Anna Mlinariková se vedle jazzu a klasiky nebrání ani mainstreamu. Působí jako sólistka, ale i jako host různých projektů. V minulosti hrála například s Anetou Langerovou nebo s Markem Ztraceným. Na ČEZ Energy festu si odbude premiéru s elektronickým projektem Armina Effenbergera (Cartonnage), který pro ni složil tuto instrumentální skladbu.

Anna Mlinariková - Light

jan buda uniformaJan Budař a Eliščin Band
Rovněž herec, zpěvák a multiinstrumentalista Jan Budař vybral pro kompilaci píseň, která ještě nebyla nikde publikovaná. Budař svoji kapelu před časem poskládal z náhodných pražských muzikantů, pojmenoval ji Eliščin Band a dosud společně vydali dvě alba. Během léta budou k vidění i na dalších tuzemských festivalech.

 

Jan Budař a Eliščin Band - Once I Had A Baby

tereza cernochovaTereza Černochová
Někdejší zpěvačka Black Milk se momentálně soustředí na nahrávání své druhé sólové desky, na níž opět spolupracuje s Romanem Holým. Vyjít by měla ještě letos. Na léto plánuje neobvyklá vystoupení s hiphopery z PSH, s nimiž zavítá na putovní festival Hrady.cz, ve Varech ji však uvidíme s tradičním doprovodem, kapelou nazvanou prostě Skupina. Rozhovor zde.                                                                                           

Tereza Černochová - Lovestruck


midi lidi 10 by horkMidi Lidi
Elektronický projekt kolem filmaře Petra Marka, herce a hudebníka Prokopa a šperkařky Markéty Lisé vznikl na základech emo/electro/gothic souboru Krásný stěhovák Gerard a Sexuální nábytek, jehož jsou všichni tři členy. Na kompilaci tyto "brněnské Kraftwerk" reprezentuje zřejmě nejchytlavější track z posledního alba Hastrmans, Tatrmans & Bubáks.

 

Midi Lidi - Pokoj

monkey b 09 by cerny1Monkey Business
ID Song je jedna z nejvydařenějších skladeb předloňského opusu Twiolight Of Jesters?. Zpívá v ní Ashley Slater, frontman legendární lonýnské acid-jazzové formace 90. let Freak Power. MB, kteří nedávno oslavili 11. narozeniny, připravují další desku, jež by měla vyjít na přelomu roku. Není vyloučeno, že se na jejím vzniku bude podílet i několik zahraničnich hvězd.


Monkey Business - ID Song (feat. Ashley Slater)


olympic smallOlympic
Stálice české bigbítové scény ani po letech neusíná na vavřínech. Na CD ČEZ Energy Fest jsme vybrali hit z alba Sopka (2007), který Petr Janda a spol. pro tuto příležitost oblékli do nového hávu a vytunili lepším zvukem. Olympic pravidelně připomíná svá letitá alba formou koncepčních večerů v Malostranské Besedě a chystá se na velké oslavu 50. výročí, které připadá na příští rok! 

Olympic - S tebou

 

img_2055Kryštof
Ostravský Kryštof se před plánovanou dvouletou přestávkou objeví na většině významných festivalů, kde jistě zazní i hitovka Dududuu z loňského řadového titulu Jeviště. Letos byl obohacena o remixovou podobu, na níž se podílela plejáda tuzemských producentů. Aktuálně Richard Krajčo a jeho kolegové bodují remakem DigiHrách, který přearanžoval písničkář Xindl X. Rozhovor s Richardem Krajčem.

Kryštof - DuDuDuu


mig 21 small by vyhnalekMIG 21
Sestava kolem zpívajícího herce Jiřího Macháčka, bavící navštěvníky svých posluchačů vtipnými texty a originálními módními i pohybovými kreacemi, se pomalu začíná připravovat na velké podzimní turné. Na festivalový výběr poskytla svůj aktuální šlágr Máma se vrací, jenž dosud na žádném nosiči nevyšel.

 

MIG 21 - Máma se vrací

 

obal

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít