LEGALIZE IT, LETNÁ!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

7. května již po osmé zaplní pražskou Letnou happening za legalizaci marihuany MILLION MARIHUANA MARCH, aby tak opět stylově dokázal, že oslavy 1. máje mohou mít takto překvapivě bizarní kontinuitu. I letos má akce ráz otevřeného hudebního festivalu a přidružených atrakcí. Začíná se už ve 13 hod., tak nezaspěte!

LEGALIZE IT, LETNÁ! LEGALIZE IT, LETNÁ!

Svůj jednoznačný názor k současné státní protidrogové politice mohou vyjádřit všichni, kdo v uvedený den dorazí na Letenskou pláň - mj. tak rozšíří řady podobných matiné, která paralelně proběhnou ve více než 200 světových metropolích.

Mezi hlavní požadavky Občanského Sdružení za Legální Konopí patří ukončení stíhání všech osob obviněných či dokonce vězněných v souvislosti s konopím a marihuanou, samozřejmě stejně jako úplná legalizace konopí a jeho "zrovnoprávnění" s dnes legálními drogami, jako jsou alkohol, tabák či káva - a uvolnění marihuany pro lékařské využití.

Účast v hudebním bloku přislíbili 100°C, Gaia Mesiah, Posmrtné zkušenosti, předvedou se i DJs Im Cyber, Babe LN, Baltazar aj.

www.legalizace.cz
zavřít