Chris Rea připravuje speciální set muziky, soundtracků a filmů

Vydáno 18.06.2011 | autor: redakce

Britský skladatel a zpěvák Chris Rea má za sebou úspěšné evropské turné. Dobře se také prodávalo jeho kompilační album Still So Far To Go - The Best of Chris Rea. Exkluzivní informací je, že 5. září Rea svým fanouškům po deseti letech představí zcela nový materiál.

Chris Rea připravuje speciální set muziky, soundtracků a filmů Chris Rea připravuje speciální set muziky, soundtracků a filmů

reaVelkolepé 3CD a 2DVD ponese název The Santo Spirito Project a bude obsahovat zbrusu nové studiové album Santo Spirito Blues s písněmi Dancing My Blues Away, Never Tie Me Down, The Chance Of Love, Rock & Roll Tonight, Electric Guitar a The Last Open Road.

Kromě toho The Santo Spirito Project přinese i dva filmy, které režíroval a ke kterým napsal scénář právě Chris Rea. První z nich Bull Fighting se odehrává ve Španělsku a druhý Santo Spirito v Itálii. Aby toho nebylo málo, k oběma filmům budou na CD přibaleny zároveň soundtracky.

Chris Rea se nezalekl tak velkého a ambiciozního balíku médií, jako jsou 3CD a 2DVD. Podle něj je právem umělce vyzkoušt nové způsoby, jak předvést veřejnosti, co dělá.

V příštím roce se navíc opět chystá koncertovat, a protože zatím zveřejněné data a místa, která neustále přibývají, vesměs kopírují ta loňská a i tři roky stará, dá se velice brzy očekávat oznámení živého vystoupení Chrise Rei i v České republice.



dm
chris-rea_top

zavřít