Last minute akce na cestu do 22. století s Underworld

Vydáno 28.06.2011 | autor: PR

Kultovní elektronická formace Underworld přilétá do Prahy, aby spolu s pražskou skupinou Cartonnage a DJem Johnem Culterem rozjela 6. července „vesmírnou“ party ve „sci-fi“ klubu SaSaZu. Vydejte se s nimi na výlet do 22. století, nyní za last minute cenu 1+1, kdy k jedné zakoupené vstupence získáte druhou zdarma. 

Last minute akce na cestu do 22. století s Underworld Last minute akce na cestu do 22. století s Underworld

Večer zahájí audio-vizuální show electro-popového dua Cartonnage, jehož tvorba v minulosti zaujala i Mobyho. Skupina na sebe poprvé strhla pozornost médií i posluchačů v roce 2008 albem Curiously Connected. Její koncertní program v SaSaZu už ale bude tepat převážně v rytmu žhavé, kritikou ceněné novinky I'm Not Your Computer, která vyšla v závěru května.

Přečtěte si recenzi CD I´m Not Your Computer

Kolem půl jedenácté ovládnou pódium hlavní hvězdy večera – pánové Karl Hyde a Rick Smith z Underworld. Skupina, která patří mezi fenomény elektronické hudby a na této scéně nepřetržitě boduje od roku 1996, kdy se vyšvihla do čela hitparádových žebříčků s megahitem Born.Slippy.Nuxx z „revolučního“ filmu Dannyho Byla – Trainspotting. Svému početnému českému publiku, které na jejich vystoupení pělo chválu již nejednou, nabídnou Uderworld průřez celou svoji dosavadní kariérou i aktuální album barking.

Přečtěte si rozhovor s Underworld

Na Underworld plynule naváže a v divoké jízdě bude pokračovat DJ John Culter, který bude udávat tempo tanečnímu parketu v tříhodinovém setu. John Culter patří aktuálně mezi nejžádanější české houseové DJs. Pravidelně vystupuje na největších tanečních festivalech a opakovaně po boku světových hvězd jakými jsou Tiësto, Axwell, Aebastian Ingrosso, Laidback Luke, Sidney Samson, TV Rock a další. Od roku 2004 je také rezidentem největší evropské klubové tour Sexappeal.

underworld2_11

Vstupenky jsou k zakoupení v síti ticketportal. Standardní za 890 kč, nyní však ve speciální last minute akci 1+1, kdy k jednomu zakoupenému lístku dostanete druhý zdarma. Pozor, platí jen do vyprodání zásob.

Vstupné do VIP sektoru zůstává neměnné, za 2 990 kč si můžete dopřát komfort vlastních barů, nejlepší výhled na pódium a nealko, pivo, víno a long drinky do půlnoci zdarma. Na VIP vstupenky se akce 1+1 nevztahuje.



zdroj: TZ, dm

zavřít