Heavyrockoví Mastodon oznámili název nového studiového alba

Vydáno 09.07.2011 | autor: PR

Heavyrockoví inovátoři Mastodon oznámili název nového studiového alba a jména šesti nových songů, které se na něm objeví. Album The Hunter je naplánováno k vydání později v tomto roce a bude obsahovat také skladby Curl Of The Burl, Dry Bone Valley, Blasteroids, The Octopus Has No Friends, All The Heavy Lifting a Stargasm. Detaily k nim a názvy ostatních tracků budou brzy následovat.

 

Heavyrockoví Mastodon oznámili název nového studiového alba Heavyrockoví Mastodon oznámili název nového studiového alba

mastodon_thehunter_c6a166cNásledovník kritikou ceněného alba Crack The Skye byl natočen v rodné Atlantě a v Los Angeles s producentem Mikem Elizondou. Tak jako obvykle se Mastodon, tedy basák / zpěvák Troy Sanders, kytarista / zpěvák Brent Hinds, kytarista Bill Keliher a bubeník / zpěvák Brann Dailor, rozhodli pro minulost nepřežvykující hudební model.

 

Mastodon jsou v Evropě a Rusku na letním turné, zahrnujícím také festival Roskilde a několik vystoupení v rámci letošního Sonisphere Festivalu. Kapela se navíc 30. července objeví v Seattlu na jedinečném společném koncertu se Soundgarden, Queens Of The Stone Age a Meat Puppets. U nás se kapela představila 11. června v rámci pražského Sonisphere Festivalu.

zdroj: TZ, dm 

zavřít