Skatalites, Anti-Flag a Pennywise dorazí na Mighty Sounds už tento víkend

Vydáno 11.07.2011 | autor: PR

Sedmý ročník festivalu Mighty Sounds už klepe na dveře, akce proběhne následující víkend a hlavním tahákem bude koncert jamajských The Skatalites.

Skatalites, Anti-Flag a Pennywise dorazí na Mighty Sounds už tento víkend Skatalites, Anti-Flag a Pennywise dorazí na Mighty Sounds už tento víkend

skatalitesNejvětší festival svého druhu ve střední Evropě přizval americké Anti-Flag, známé pro svou kritiku politiky USA a bojující za lidská práva. Do line-upu festivalu se zařadí vedle svých krajanů Pennywise. Z Jamajky byly ohlášeny legendy žánru ska, The Skatalites. Ti na festival dorazí i s Doreen Shaffer. Dalšími velkými jmény jsou bezesporu Israel Vibration (JAM) či Anthony B (JAM).

Kromě velkého počtu zahraničních kapel Mighty Sounds tradičně nabízí to nejlepší z české ska, punkové a rock´n´rollové scény a jeho součástí je také sada DJských setů nejen ve zmíněných žánrech.

Kromě už potvrzených kapel vystoupí celá řada divadelních souborů v divadelním stanu (letos například improvizační parta Vosto5) a letošní ročník má v nabídce také originální workshopy nebo turnaj v nohejbalu a fotbalu.

Mighty Sounds proběhne 15.-17.července na letišti Čápův dvůr v jihočeském Táboře. 


zdroj: TZ, mp

zavřít