LUS3 představují klip k singlu Awakening, odhalují v něm svá těla

Vydáno 12.07.2011 | autor: redakce

Kapela LUS3 konečně vypouští do světa svůj dlouho očekávaný videoklip, který je zároveň ochutnávkou prvního singlu z jejich nové desky. Ta by měla vyjít na podzim pod producentským dohledem Amáka (Michala Šťastného).

LUS3 představují klip k singlu Awakening, odhalují v něm svá těla LUS3 představují klip k singlu Awakening, odhalují v něm svá těla

 
klip 4Taneční video k singlu Awakening vzniklo spojením fanoušků LUS3 a účastníků projektu Daily Portrait, který zaštiťoval právě hlavní tvůrce videoklipu, Martin Pavel. Objeví se v něm přes 140 tváří různých lidí, z nichž každý se dostane do záběru pouze jednou. Podmínkou bylo, že všichni musí být v záběru pouze ve spodním prádle, včetně členů kapely. "Bylo to, jak hopsat v hořejšku od plavek před partou svých sourozenců. Ale spíš by mě zajímalo, co pociťovali lidi, kteří Martina viděli poprvé v životě a on jim dal rozkaz- Triko dolů!" směje se zpěvačka Veronika Kratochvílová.

Ta se jako jediná objeví v záběru víckrát. Za jejím extrémním lookem, který v klipu několikrát změní, stojí vizážistka Celestyna Chaunová a hair-stylista Marcus Goret Straus. Celý videoklip se natáčel po dobu několika měsíců v ateliéru na Arbesově náměstí a kapela je s výsledkem nadmíru spokojená. "Myslím, že klip rozhodně splnil očekávání. Vleklo se to několik měsíců a za tu dobu jsme se s tím všichni sžili. Myslím, že hledat v tom klipu pointu by bylo dost nadnesený. Jde prostě o přehlídku sympatických extrovertů, kteří si vytvořili vlastní klan. A tohle je teď taková naše hymna," dodává Veronika.



zdroj: TZ, foto: Martin Pavel

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít