ZA MUZIKOU NA HRADY

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Pětici českých hradů obrazí od 1. července do 6. srpna putovní kulturní festival ČESKÉ HRADY.CZ. V rámci bohatého programu vystoupí tuzemská hudební a divadelní špička. Co víc, nebude chybět ani Richard Müller.

ZA MUZIKOU NA HRADY ZA MUZIKOU NA HRADY

Nový putovní festival ČESKÉ HRADY.CZ zakládá tradici. V unikátních historických prostředích se mohou návštěvníci těšit na bohatý program.

Vedle tuzemské hudební špičky (MONKEY BUSINESS, TATA BOJS, MIG 21, PRAŽSKÝ VÝBĚR, JIŘÍ PAVLICA a HRADIŠŤAN, DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE, -123MIN aj.) se představí i populární slovenský emisar RICHARD MÜLLER, stejně jako řada atraktivních divadelních souborů (např. Divadlo bez zábradlí, Husa na provázku nebo Kašpar).




Součástí budou i komponované happeningy a vystoupení s akcentem na dobové kostýmy, historii a stará řemesla. nebudou chybět loutková představení, kouzelníci, chůdaři, žongléři, výtvarné dílny, soutěže všeho druhu aj.

Na některých z těchto akcí můžete navštívit také REPORT & OLMECA STAN se zajímavým programem, produkcí Djs, autogramiádami, music shopem a tequilovým barem.


To vše na těchto hradech:

1.-2.7. KUNĚTICKÁ HORA (Pardubický kraj)

15.-16.7. TOČNÍK (Středočeský kraj)

22.-23.7. LIPNICE NAD SÁZAVOU (Kraj Vysočina)

29.-30.7. BUDYNĚ NAD OHŘÍ (Ústecký kraj)

6.8. ŠVIHOV (Plzeňský kraj)



zavřít