Red Hot Chili Peppers zveřejnili singl s novým kytaristou

Vydáno 18.07.2011 | autor: redakce

O Red Hot Chili Peppers je konečně zase slyšet. Během včerejšího dne zveřejnili singl The Adventures Of Rain Dance Maggie, ten však unikl na internet o několik hodin dříve, než jej zveřejnila samotná kapela. Co se týče nového alba I'm With You, to vyjde ještě před koncem prázdnin, červeně si zapište do diáře datum 30. srpna.

Red Hot Chili Peppers zveřejnili singl s novým kytaristou Red Hot Chili Peppers zveřejnili singl s novým kytaristou

rhchp_clanekRed Hot Chili Peppers konečně zveřejnili singl The Adventures Of Rain Dance Maggie. Ten nakonec utekl na internet o několik hodin dříve, než jej dala ven kapela samotná. Singl pochází z chystané desáté řadovky Red Hot Chili Peppers pojmenované I'm With You. Ta vyjde na konci prázdnin, konkrétně 30. srpna. Album s RHCHP nahrával i nový kytarista Josh Klinghoffer, který byl v minulosti členem Warpaint. Nahradil tak původního kytaristu Johna Frusciante, který v roce 2009 kapelu opustil, aby se věnoval sólové dráze.

Znám je i přebal desky a jeho autor, kterým je britský umělec Damien Hirst. Kapela plánuje zavítat do Evropy v rámci turné od října do prosince tohoto roku, zahrají například 9. října v Hamburku, 4. prosince v Berlíně nebo 7. prosince ve Vídni.





 

Text: kofo
 


rhchp_hp

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít