To nejlepší z české taneční scény nabídne v pátek večer klub Radost FX

Vydáno 29.07.2011 | autor: redakce

Pro příznivce taneční hudby, kteří ještě neprchli na dovolenou a zůstávají na víkend v Praze, připravil klub Radost FX další z oblíbených rezidentních nocí Remember House, kde zahrají oblíbení DJs Vectif, Loutka a Bidlo.

To nejlepší z české taneční scény nabídne v pátek večer klub Radost FX To nejlepší z české taneční scény nabídne v pátek večer klub Radost FX

loutka
Prázdniny jsou v plném proudu, to ale v žádném případě neznamená, že by si dovolenou vzala jedna z nejlepších houseových akcí ve městě v podání DJů Loutky a Bidla – REMEMBER HOUSE. I tento pátek se můžete těšit na to nejlepší, co světová house music doposud nabídla.

Tanečnice mají tentokrát vstup zdarma, až do půlnoci. O zahřívací set se postará dj VECTIF a těsně po půlnoci již se za gramce postaví naše legendární dvojice. Celá páteční parta má za sebou úspěšné vystoupení na festivalu ROCK 4 PEOPLE, kam večer REMEMBER HOUSE na začátku tohoto měsíce zavítal. Publiku skotačilo, až do brzkých ranních hodin. Doufejme, že se i na začátku tohoto víkendu sejdeme v dobré partě. Přijďte si zavzpomínat!

zdroj: TZ 
zavřít