Kay a Tvzex ze Sunshine připravují na pátek peklo na zemi

Vydáno 03.08.2011 | autor: redakce

Alphaville a Kosheen ve společném etnofolkoporno setu? Nebo je libo Záviš s členy Scooter a Harlej? Jak jde o Bounce!Bounce!, je možné absolutně všechno.

Kay a Tvzex ze Sunshine připravují na pátek peklo na zemi Kay a Tvzex ze Sunshine připravují na pátek peklo na zemi

dsc_8506
Rezidentní noc té rozjetější poloviny kapely Sunshine si pro návštěvníky klubu Chapeau na pátek 5. srpna připravila nejedno překvapení. Scooter už sice prchli z bahenní lázně Benátské noci zpět do Německa a vědět Kosheen, že mají odehrát set s Alphaville, zřejmě by nadobro prchli taky, i tak ale bude páteční program nabitý.

Tentokrát má B!B! hodně zajímavý line up, protože v rámci rezidentní noci se představí dvě unikátní kapely, které nenechají nikoho na pochybách, že punk pořád žije a hlavně je to děsná zábava. Algernon Cadwallader (USA) + 1994! (USA). Komu něco řikají kapely jako Rites of Spring, Embrace a Fugazi, tak by neměl chybět.

Jako další host se s krátkým setem předvedou Hiffi & MC Jacob ze Skyline, kteří rozjedou warm-up party.

Aby toho nebylo málo, příležitost dostanou i ti, kteří chtějí svých pět vteřin slávy. Na místě činu totiž bude pokračovat natáčení dokumentu o Bounce!Bounce!, které si klade za cíl „čím šílenější, tím lepší“, takže fantazii se meze nekladou!

Line-up:
20:00 Algernon Cadwallader a 1994!
23:00 Hiffi & MC Jacob
01:00 Kay & Tvzex - Bounce!Bounce!



 text: TZ, map, foto: Petr Klapper (www.petrklapper.cz)

zavřít