Sting slaví 25 let na scéně, vydá raritní koncertní DVD a tři alba

Vydáno 12.08.2011 | autor: PR

Sting nadělí fanouškům remasterované hity, knihu, raritní fotografie i doposud nezveřejněný koncert z New Yorku.

Sting slaví 25 let na scéně, vydá raritní koncertní DVD a tři alba Sting slaví 25 let na scéně, vydá raritní koncertní DVD a tři alba

sting_25letSpeciální box s názvem STING: 25 Years - The Definitive Box Set Collection bude obsahovat hned čtyři hudební nosiče. Na třech audio CD bude čtyřicet pět remasterovaných skladeb ze sólové kariéry Stinga, písně si zpěvák vybral sám.

Komplet nabízí průřez celou kariérou, od sólového debutu The Dream Of The Blue Turtles z roku 1985, až po živák Live In Berlin z loňského roku. Fanoušci se tak mohou těšit na skladby jako Brand New Day, The Soul Cages, If I Ever Lose My Faith In You, Fragile, When We Dance nebo Whenever I Say Your Name s hostující Mary J. Blige.

Čtvrtým diskem bude DVD s doposud nezveřejněným záznamem koncertu, který byl natočen v New York City, a to v poslední den amerického turné Broken Music z roku 2005.

Koncert s názvem Rough, Raw & Unreleased: Live At Irving Plaza zachycuje v deseti písních některé ze Stingových hitů v naprosto syrovém podání, tedy bez jakýchkoliv studiových úprav.

Všechny disky budou navíc vloženy v rozsáhlé knize v pevné vazbě, jež bude obsahovat raritní fotografie od renomovaných světových fotografů, kompletní texty všech písní, osobní komentáře a navíc i speciální psanou předmluvu samotného Stinga.

Kompilace bude k dostání od 26. září.



zdroj: TZ, mp, foto: Angelika Špicarová
zavřít