Whispering Of Soul vydávají akustické EP, svoji první nahrávku

Vydáno 19.08.2011 | autor: redakce

Whispering Of Soul vydávají svou první nahrávku. Chomutovsko-pražská kapela vydá v září akustické EP Face To The Sun. To bude volně ke stažení na jejich Bandzone a Facebook profilu. Naživo můžete kapelu vidět nejdříve v pátek 26. 8. v rámci chomutovského festivalu Cumbajšpíl.

Whispering Of Soul vydávají akustické EP, svoji první nahrávku Whispering Of Soul vydávají akustické EP, svoji první nahrávku

whisperingofsoulMladý objev na domácí hudební scéně, kapela Whispering Of Soul, svůj hudební styl definuje s nadsázkou jako “stadium Britpop”. Jejich oslavné písně jsou totiž postaveny na silných a zapamatovatelných melodiích, anglicky zpívaných textech a smyčcových aranžích.

Čerpá to nejlepší z ostrovního kytarového popu šedesátých a druhé poloviny devadesatých let. Vše ale posouvá dál s ohledem na vlastní invenci a aktuálnost. 

Živé EP Face To The Sun bude během září zdarma ke stažení na Bandzone a Facebook profilu kapely. Na vydání EP upozorňuje trailer Face To The Sun

Nejbližší koncertní vystoupení je naplánováno na pátek 26.8.2011, kde se kapela od osmé večerní představí na chomutovském festivalu Cumbajšpíl.



Text: TZ, kofo

zavřít