Serge z Kasabian: Kvůli novému albu jsem skončil s drogama

Vydáno 28.08.2011 | autor: redakce

Kytarista Kasabian se pro hudební časopis Q až nečekaně rozpovídal. Během rozhovoru se svěřil, že pro nahrávání nové desky si chtěl zachovat čistou hlavu, proto se rozhodl skončit s drogami.

Serge z Kasabian: Kvůli novému albu jsem skončil s drogama Serge z Kasabian: Kvůli novému albu jsem skončil s drogama

kasabian2_audSerge se přiznal, že večírky kapely obvykle probíhaly v duchu motta "na zítřku nezáleží". Podle si je také užívali. To se samozřejmě neobešlo ani bez různých druhů drog. Jakmile však Pizzorno zjistil, že mu to celé už přerůstá přes hlavu, a hlavně to negativně ovlivňuje samotné fungování kapely, rozhodl se s tím skoncovat. Pro hudební časopis Q se vyjádřil v tom duchu, že byli někdy opravdu jak utržení ze řetězu.

Kasabian vydají svoje nové album Velociraptor!  19. září. Při nahrávání alba spolupracovali s producentem Danem The Automator (vlastním jménem Daniel M. Nakamura). Ten s Kasabian nahrával i předchozí desku West Ryder Pauper Lunatic Asylum. Ten je znám především producentskou prací pro Gorillaz.

První ochutnávku Switchblade Smiles z alba Velociraptor! vypustila kapela do éteru už v červnu. Nový singl Days Are Forgotten bude mít oficiální premiéru 12. září.

 


Text: kofo

serge_pizzorno_kasabian_hp 
zavřít