Support Lesbiens ve studiu: Hoří nám koudel u prdele

Vydáno 29.08.2011 | autor: redakce

Support Lesbiens absolvovali přes léto stejně jako řada jejich hudebních kolegů řadu českých festivalů, nezaháleli však ani ve svém volnu. Naopak, všechen svůj čas tráví ve studiu u Ecsona Waldese, kde právě vrcholí natáčení jejich nové desky.

Support Lesbiens ve studiu: Hoří nám koudel u prdele Support Lesbiens ve studiu: Hoří nám koudel u prdele


img_4820Deska s neobvyklým názvem Homobot má vyjít do konce září, takže má kapela docela naspěch. "Teď jsme ve fázi ´Hoří nám koudel u prdele´," přiznal se smíchem kytarista Hynek. "Ale doslova, ve středu musíme odevzdat album. Dotáčíme zpěvy a dodělávají se texty a v průběhu toho se míchá, jinak už je všechno připraveno," dodává. 

Sám majitel Biotech-Studia Ecson Waldes se termínu vydání nebojí: "Spolupráce s kapelou je skvělá, máme dobrý nasazení a práce nám roste pod rukama. Pomalu se teď blížíme k odevzdání. Všechny nástroje a vokály už máme natočeny. Během těchto dnů dokončuji ve studiu mixáž a pak mě čeká už jen finální mastering a následná výroba CD, které bude brzy připraveno pro nedočkavé fanoušky," říká spokojeně.

Ecson zároveň slibuje, že se fanoušci mají opravdu na co těšit. "Nová deska bude mít nabušenej zvuk, hutný kytary, silný bicí a výraznej vokál. Chtěl jsem, aby album bylo rozmanitý a dobře poslouchatelný a bavilo každýho, komu se dostane do rukou," vysvětluje svůj záměr.

biotech-studio_davidkoller15"K desce bude turné a plánujeme v Praze takovou menší akci. Mámě pěkný promo fotky, ke kterým budeme dělat výstavu v karlínské kavárně Můj šálek kávy. Ta patří kamarádovi, který zároveň fotil ty fotky. Zahrajeme tam pár songů akusticky a uděláme mejdánek, takže ne klasický křest. Jinak desku asi pokřtíme na každém koncertě během turné," prozrazuje Hynek.

Na fotky z natáčení ve studiu se podívejte ZDE.

Jako host se na některých koncertech pravděpodobně objeví Tonya Graves z kapely Monkey Business, která se Support Lesbiens nazpívala duet. "Uvidíme, jak bude mít Tonya čas, ale určitě budeme rádi, když s námi na některých koncertech vystoupí," doufá kapela.

Support Lesbiens si jako předkapelu na turné vybrali Goodfellas. "Vždycky, když se chystáme jet na turné, začne se nám ozývat spousta kapel. Goodfellas zrovna mají desku, takže ji můžou propagovat. Navíc zpívají anglicky, takže se k nám hodí. Jsou taky zajímaví tím, že jsou akustická kapela, takže to bude něco jinýho, ale stylově od nás nejsou vzdálení," dodává Hynek na závěr.



text: map, foto: Pavel Mužák, Ecson Waldes
www.biotech-studio.com 

img_4808
zavřít