My Chemical Romance vykopli bubeníka. Okrádal kapelu

Vydáno 03.09.2011 | autor: redakce

My Chemical Romance museli v pátek po koncertě řešit hodně nepříjemnou záležitost. Přistihli bubeníka Michaela Pediconeho, jak se snaží okrást ostatní členy kapely. Ten se následně policii přiznal. Kapela jej okamžitě vyhodila, nebude však podnikat další právní kroky k jeho stíhání.

My Chemical Romance vykopli bubeníka. Okrádal kapelu My Chemical Romance vykopli bubeníka. Okrádal kapelu

my-chemical-romance-arriving-the-2011-nme-awards-my-chemical-romance-19589774-594-396To, že se kapely musí potýkat s častými osobními spory, je celkem běžná věc a mnozí se s tím naučili i nějak pracovat. Něco jiného však je, když někdo v kapele chce okrást někoho jiného. Přesně tohle se stalo u My Chemical Romance.

Po pátečním koncertě ve Washingtonu přistihli bubeníka Michaela Pedicone, jak se snaží okrást členy kapely.  K tomu se také následně přiznal i policii. Kapela bubeníka okamžitě vyhodila.

V oficiálním vyjádření kapely, které si můžete přečíst na jejích webových stránkách, se dále píše, že zbytek My Chemical Romance nemá v plánu vznést obvinění na Pediconeho. Jen si přejí ho vymazat ze života a najít za něj náhradu.

Pedicone byl členem kapely od konce roku 2010, na postu bubeníka vystřídal Boba Bryera.  



Text: kofo
mychemicalromance_hp
zavřít