Poslechněte si pilotní singl Audio, Video, Disco od francouzských Justice

Vydáno 04.09.2011 | autor: redakce

Francouzská elektro houseová dvojice Justice vydá v říjnu konečně své druhé album. Autoři skvělých remixů pro Lennyho Kravitze, Daft Punk, MGMT nebo Klaxons vypustili už v březnu tohoto roku první singl Civilization z alba Audio, Video, Disco. Nyní je venku pilotní singl, který nese stejný název jako celé album.

Poslechněte si pilotní singl Audio, Video, Disco od francouzských Justice Poslechněte si pilotní singl Audio, Video, Disco od francouzských Justice

justice_clanekJustice získali v roce 2007 nominaci na prestižní cenu Grammy za debutové album Cross. Ocenění však nakonec získali v jiné kategorii, za jejich skvělý remix pro Electric Feel od MGMT. 

V roce 2008 vydala dvojice, kterou tvoří Gaspard Augé a Xavier de Rosnay, živák A Cross The Universe (název je inspirován názvem songu od Beatles Across The Universe a samozřejmě názvem prvního alba) a také dokument z turné.

Ten opravdu stojí za to vidět. Bilancuje za hranicí uvěřitelnosti, takže nezbývá než tipovat, co je pravda a čím se naopak jen snaží poťouchle obalamutit svoje fanoušky. 

Nyní si poslechněte jejich nejnovější věc. Pilotní singl Audio, Video, Disco, který láká na stejnojmenné album, které vyjde 25. října. Singl vyjde samostatně 19. září prostřednictvím známého elektro labelu Ed Banger. Bude obsahovat remixy od Para One nebo Mickey Moonlight.

 

Text: kofo
justice_hp

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít