Korn se spojili s dubstepovými producenty. Jaký je výsledek?

Vydáno 30.09.2011 | autor: redakce

Korn vydají začátkem prosincem desáté album The Path Of Totality. To vyjde jen rok po předchozím Korn III: Remember Who You Are. Novinky se ujali dubstepoví producenti, například singl Get Up si vzal na starost Skrillex.

Korn se spojili s dubstepovými producenty. Jaký je výsledek? Korn se spojili s dubstepovými producenty. Jaký je výsledek?

jonathan a kornNěkteří říkají že dubstep je nový rock'n'roll, přinejmenším co se týče jeho popularity. Dubstep jsou také noví Korn, tedy minimálně pookud se podíváte na výčet producentů, kteří si vzali na starost jejich nové studiové album The Path Of Totality.

Excision, Feed Me, Kill The Noise, 12th Planet a Noisia. Vedle těchto navíc ještě dubstepové princátko Skrillex, který se v současnosti těší opravdu velké pozornosti, shlédnutí jeho videí na kanálu YouTube sahá k třiceti milionům. Ten se ujal prvního singlu Get Up.

Oficiální tracklist nového alba zatím není znám, několik songů je jistých. Například Burn The Obedient, Illuminati, Kill Mercy Within, Narcissistic Cannibal a Chaos Lives In Everything.

 

Text: kofo
korn_hp
zavřít