Rihanna pojmenovala nové album, v listopadu vyjde Talk That Talk

Vydáno 05.10.2011 | autor: redakce

Rihanna vydá koncem listopadu nové album, které ponese název Talk That Talk. Z něj už znáte první singl We Found Love, který zpěvačka nahrála za producentské pomoci Calvina Harrise. Dnes Rihanna startuje své evropské turné, sedmého prosince vystoupí také v pražské O2 Aréně. Tady fanoušky rozehřeje před jejím vystoupení DJským setem právě Calvin Harris.

Rihanna pojmenovala nové album, v listopadu vyjde Talk That Talk Rihanna pojmenovala nové album, v listopadu vyjde Talk That Talk

rihannaOd včerejší půlnoci je oficiálně možné stahovat nový singl Rihanny. Zvolené datum má upoutat na začátek jejího turné, které startuje právě dnes (tedy 5. října). Zpěvačka začíná koncertem v londýnské O2 Aréně.

Singl We Found Love, který produkoval Calvin Harris, je první ochutnávkou z jejího nového alba, jehož název včera oznámila. Bude se jmenovat Talk That Talk.

Někteří kolegové z hudební branže jí vyčítají, že je na koncertech až příliš sexy. Mezi nimi i například Mel C, bývalá členka Spice Girls.

„Miluju Rihannu, myslím si, že je sakra dobrá zpěvačka. Má skvělé písně a vypadá fantasticky. Ale není máma. Kdyby byla, vystupovala by jinak. Aspoň v to doufám."

Album Talk That Talk vychází 21. listopadu. 


Rihanna: We Found Love
 

Text: kofo

zavřít