100°C vyrážejí na turné, předznamenají jím nové album

Vydáno 07.10.2011 | autor: redakce

Na klubová pódia se po kratší odmlce věnované tvorbě a zkoušení nového repertoáru vrací mariánskolázeňská šestice 100°C. Na podzimním turné nazvaném Manaworld Tour 2011 představí fanouškům některé skladby z připravované desky.

100°C vyrážejí na turné, předznamenají jím nové album 100°C vyrážejí na turné, předznamenají jím nové album

100c_video
Se svojí aktuální koncertní polohou seznámí diváky 8. října v Plzni, 13. října v Brně, 15. října v Jihlavě, 17. listopadu v pražském Roxy a na domácí půdě v Mariánských Lázních zahrají 25. prosince. Zde po více než pěti letech obnoví tradici multižánrového indoor festivalu známého pod jménem Psycho projekt, jehož prostřednictvím se členové kapely podíleli na formování západočeské scény na sklonku devadesátých a začátku nultých let.

Paralelně s koncertováním skupina připravuje nové album obsahující skladby, které slibují zatím nejvýraznější poetický posun mezi třemi po sobě bezprostředně následujícími alby. „Všichni jsme od vydání poslední desky znovu zformovali své názory na to, co chceme, aby bylo slyšet z pódia. Zároveň rozebíráme estetické pohledy na podobu vizuálního doprovodu naší hudby, který byl pro náš výraz vždy důležitý," říká bubeník Filip Johánek.

Vydání nového alba 100°C plánují na začátku příštího roku.

ks 
zavřít