Dara Rolins: Album Stereo se zdrželo, zatím vychází EP Mono

Vydáno 11.10.2011 | autor: redakce

Booklet nového alba Stereo od Dary Rolins bude ve formě malé knihy. Kromě exkluzivních fotografií bude obsahovat i všechny texty. Aby prý hudební dílo nejen dobře znělo, ale i vypadalo, musí zpěvačka o několik dní jeho vydání posunout. Jako náplast dnes nabídla svým fanouškům digitální EP s pěti tracky, které lze koupit prostřednictvím zpěvaččina facebooku  posláním SMS v hodnotě 50 korun.

Dara Rolins: Album Stereo se zdrželo, zatím vychází EP Mono Dara Rolins: Album Stereo se zdrželo, zatím vychází EP Mono

mono_coverMono si zatím mohou koupit jen zákazníci českých operátorů, avšak do týdne si épéčko budou moci zakoupit i na Slovensku.


Součástí digitálního nosiče je i duet Otázky s Danem Bártou, jehož hudbu napsal skladatel Marián Čekovský a o text se postarali sami zpěváci. Otázkou zůstává, zda novou skladbu pěvci zařadí do setlistu bratislavských koncertů Dary a Dana, jež se uskuteční 13. a 14. října v klubu Ateliér Babylon.

Kromě duetu zde posluchači naleznou tracky My Time a Doctor Love z produkce britské klubové formace Kosheen, které jsou už lidem důvěrně známé ale se slovenským textem.

"Velká" šestnácti skladbová deska Stereo se měla původně v obchodech s hudbou objevit 15. října, ale vyjde až o pár dní později. "Zpoždění nebude velké, určitě do konce října vše stihneme," upřesnila Dara.

Stereo vychází z aktuálních trendů světové elektronické hudby s vlivy r´n´b a soulu. A díky vyzrálosti  interpretky, jejich hudebních i životních zkušeností - a to dobrých i těch špatných, se dá bez přehánění říct, že Dara má co sdělit.



dm

zavřít