Lady Gaga vydá své první DVD, půjde o záznam newyorského koncertu

Vydáno 25.10.2011 | autor: redakce

Lady Gaga připravila pro svoje fanoušky první DVD. Půjde o záznam z jejího The Moster Ball Tour. Hlavní položkou prvního oficiálního koncertního nosiče Lady Gaga bude záznam jejího koncertu z Madison Square Garden, který před časem uvedl i kanál HBO. Ve formátu DVD i Blu-ray vyjde již 21. listopadu.

Lady Gaga vydá své první DVD, půjde o záznam newyorského koncertu Lady Gaga vydá své první DVD, půjde o záznam newyorského koncertu

lady_gaga_dvdLady Gaga plní další ze svých slibů a milióny fanoušků po celém světě již příští měsíc potěší svým prvním koncertním nosičem. Záznam z jejího koncertu v Madison Square Garden v rámci The Monster Ball Tour vyjde jak na DVD, tak i na Blu-ray. 

Dále se fanoušci mohou těšit na obrovské množství doposud neprezentovaného materiálu, který mapuje přípravu celé show i samotného turné, během kterého zpěvačka zavítala v loňském roce i do Prahy. 

Kromě klasického vydání na Blu-ray a DVD, připravuje Lady Gaga i naprosto speciální edici. Ta dostala prostý název Born This Way, The Collection a bude obsahovat hned několik nosičů. Nebude chybět letošní veleúspěšné album Born This Way, přibalena bude i zbrusu nová remixová deska Born This Way The Remix, která nabídne čtrnáct exkluzivních remixů písní z jejího letošního alba. Samozřejmě zde bude i zmiňované koncertní DVD a Blu-ray Lady Gaga Presents The Monster Ball Tour at Madison Square Garden.

Všechny nosiče budou k mání od 21. listopadu. Ve stejný den se na trhu objeví i nová kniha Lady Gaga, která vznikla ve spolupráci se světově uznávaným módním fotografem Terry Richardsonem.


 

 Text: TZ, kofo

zavřít