Vypsaná Fixa křtí Detaily, kmotrem bude Bohdan Sláma

Vydáno 26.10.2011 | autor: redakce

Začátkem října vydala Vypsaná fiXa svoje Detaily. Oficiální křest proběhne 1. listopadu v Paláci Akropolis. Koncert doprovodí "sídlištní projekce", jejich autorem je fotograf Dan Vojtěch a bubeník kapely Pítrs. Album pokřtí režisér Bohdan Sláma, pro kterého Vypsaná fiXa nahrála hudbu k jeho filmu 4 slunce.

Vypsaná Fixa křtí Detaily, kmotrem bude Bohdan Sláma Vypsaná Fixa křtí Detaily, kmotrem bude Bohdan Sláma

fixa_det_hpNedávno vydané album Detaily se dočká svého oficiálního křtu 1. listopadu v Paláci Akropolis. Album Vypsané fiXe pokřtí  filmový režisér Bohdan Sláma, kterému do jeho nového filmu 4 slunce nahrála kapela hudbu.

Koncert doprovodí „sídlištní projekce“, jejíž autory budou fotograf  Dan Vojtěch a bubeník Vypsané fiXy Pítrs. V rámci koncertu proběhne také prezentace rozvojového projektu Ostrov Naděje, který se Vypsaná fiXa rozhodla podporovat. „ Pítrs se seznámil s ředitelkou projektu Danou Feminovou a na základě jejích informací, které nám sdělil, jsme se rozhodli alespoň trochu pomoci. V podstatě jde o to, aby se na  chudý ostrov  Rusinga Island v Keni, který je plný hladových dětí, pořídil traktor, díky kterému by místní domorodci dostali z půdy víc jídla. Navazujeme tím na naši dlouhodobou spolupráci s Adopcí na dálku,“ vysvětluje podporu zpěvák Márdi.

Před samotným koncertem vystoupí se svým „komiksovým“ představením Svět podle Fagi královéhradecké divadlo Dno. Na koncertě bude samozřejmě v prodeji i nové album Detaily na fyzických nosičích. Digitálně lze stále ještě album stahovat na www.tmusic.cz.

Vstupenky na pražský křest jsou k dostání na pokladně Paláce Akropolis a v předprodejní síti Ticketpro za 180 korun. V den konání akce je možné zakoupit vstupenky na místě za 200 korun. 

 

 Text: TZ, kofo

zavřít