Imodium poctí Nirvanu, pomohou jim členové The Switch nebo Mandrage

Vydáno 02.11.2011 | autor: redakce

Letos v září uplynulo dvacet let od vydání nejslavnější grungeové desky, nahrávky Nevermind od Nirvany. Muzikanti na celém světě si už několik měsíců desku připomínají, a nyní se k nim plnohodnotně přidají i broumovští Imodium.

Imodium poctí Nirvanu, pomohou jim členové The Switch nebo Mandrage Imodium poctí Nirvanu, pomohou jim členové The Switch nebo Mandrage

imodium_vid
Dne 10. listopadu se Imodium představí v pražském Paláci Akropolis, kde kromě základního repertoáru ze svých tří řadových alb, připomene i několik skladeb z Nevermind. Při tom je doprovodí členové předních tuzemských klubových kapel, jako jsou The Switch, Kurtizány z 25. avenue, Mandrage, The Pooh nebo Rattle Bucket.

„Bylo super zjistit, pro kolik dalších muzikantů je tvorba Nirvany dodnes inspirací. Jsem rád, že s námi ten večer vystoupí,"
uvedl kytarista Daniel.

„Teprve když jsme s Thomem jako čtrnáctiletí objevili u mojí ségry kazetu s nahým dítětem plovoucím pod hladinou a poslechli si ji, daly se věci do pohybu. Založili jsme kapelu," vzpomíná na své první setkání s Nevermind bubeník Imodia Kárl.

V průběhu koncertu se budou natáčet další záběry pro koncertní dokument, který momentálně vzniká. Premiéru by měl mít v prosinci letošního roku.

ks
zavřít