Slipknot: Pro naše fanoušky jsme byli v dospívání vzorem

Vydáno 02.11.2011 | autor: redakce

Zpěvák Corey Taylor ze Slipknot v nedávném rozhovoru řekl, že jejich fanoušci obvykle nemají moc peněz, jsou ale naprosto oddaní muzice. Proto pro ně byli Slipknot během dospívání tak důležití, že se stali dokonce jejich vzory. Kapela před nedávnem potvrdila nahrávání nové studiovky. Termín vydání zatím není znám.

Slipknot: Pro naše fanoušky jsme byli v dospívání vzorem Slipknot: Pro naše fanoušky jsme byli v dospívání vzorem

corey_slipknotV nedávném rozhovoru pro jeden britský deník Corey Taylor na konto fanoušků Slipknot uvedl, že prý "nemají moc peněz". Jsou ale obrovsky zapálení pro jejich muziku. Hodně původních fanoušků Slipknot už vyrostlo, založili rodiny, které teď taky berou na koncerty. 

 "Naši fanoušci z devadesátých let už vyrostli a mají se dobře. Pro hodně z nich jsme byli něco jako tátové, jestli to tak můžu říct. Když vyrůstáš v chudých poměrech, můžeš třeba zapalovat plastové kadibudky a fascinovaně zírat, jak se plast taví a dělá se z něj velká louže. Nebo můžeš zkusit najít cestu, kterou tomuhle utéct. Naši fanoušci ji našli v muzice."

Koncem srpna Slipknot potvrdili přípravy nového alba. Podle slov člena kapely Shawna Crahana bude nové album oproti těm předchozím ještě bláznivější a temnější. 



Text: kofo, foto: archiv
corey_slipknot_top

 
zavřít