T-MUSIC MÁ NOVÉHO MODERÁTORA

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Hudební pořad T-Music, který pravidelně vysílá televize Prima, uvádí od 20. srpna nový moderátor - Tomáš Bouček. Proč právě on a jaké změny chystá, se dozvíte z následujícího rozhovoru.

T-MUSIC MÁ NOVÉHO MODERÁTORA T-MUSIC MÁ NOVÉHO MODERÁTORA

Jakým způsobem se člověk stane moderátorem klipové hitparády? Oslovili tě tvůrci pořadu po odchodu Kateřiny Kristelové?

Hudební pořad jsem chtěl dělat už dávno, neboť muziku obecně považuju za jednu z nejdůležitějších součástí mého života. Když přišla pozvánka na konkurz, fakt jsem vůbec neváhal, což mě takhle zpětně překvapuje. Jsem strašně rád, že T-Music dělám.

V branži nejsi žádným nováčkem. V současné době moderuješ i na rozhlasové stanici Evropa 2, začínal jsi na rádiu Expres…

V oblasti rádia se pohybuju už od roku 1992, tehdy jsem coby dítě pobíhal po Českém rozhlase. Od roku 1999 jsem se začal pohybovat po komerčních rádiích, ale je fakt, že pražské Expresradio má v srdci největší místo. Společně s Evropou 2, ke které jsem už od svých prvních rozhlasových kroků vzhlížel jako k jednoznačné známce kvality.

Vycházíš při své praci z pracovních zkučeností a setkíní s Davidem Copperfieldem či Justinem Timberlakem?

Obě dvě setkání pro mne byla obrovskou školou. Pochopil jsem, kolik je práce za jedním úspěšným singlem či za jednou iluzí. Taky mně to snad pomohlo pochopit, co to znamená sláva a jak skutečná sláva vypadá. Občas se směju, když si někdo myslí, že je slavný.
Co nového, či dokonce převratného, chceš přinést do T-Music?

Muziku. Ještě více hudby. A někdo o mně kdysi říkal, že jsem trochu vtipnej, tak snad i trochu sarkasmu.



Chystáš v pořadu nějaké změny?

Změny nejsou jenom na mně. T-Music vytváří team profesionálů, se kterými jsme si od prvního záběru docela padli. Takže samozřejmě nějaké změny připravujeme, ale vychází z naší vzájemný shody. Nechte se překvapit, myslím si, že budete potěšení! Fakt.

Chceš, či budeš se nějak lišit od ostatních moderátorů televizních hitparád?

Asi se lišit budu. Už jenom tím, že jsem z nich asi stoprocentně největší. (smích)



www.t-music.cz
zavřít