Michael Foret a Žofie Kabelková zpívají o seznámení přes internet

Vydáno 16.11.2011 | autor: redakce

Zpěvák a skladatel Michael Foret se po třech letech sólové hudební pauzy hlásí opět o slovo se svým novým singlem a videoklipem nazvaným V Síti. Text a příběh klipu popisuje aktuální téma dnešní doby - komunikaci.

Michael Foret a Žofie Kabelková zpívají o seznámení přes internet Michael Foret a Žofie Kabelková zpívají o seznámení přes internet

dsc_0123„Zpívám o tom, jaký je to mít místo mozku virtuální svět a třeba se i zamilovat do někoho přes Facebook. V podstatě problematiku dnešních nejen mladých lidí, kteří využívají namísto osobní komunikace raději smsky, chaty a vůbec různé sociální sítě, což není asi úplně dobře,“ říká Michael Foret.

Ke spolupráci na samotném singlu a videoklipu si kromě producenta Matěje Porteše, se kterým pracoval Michael i na své předchozí autorské desce Uvnitř (2009), přizval i Žofii Kabelkovou, písničkářku moderního folku.


„Žofii mi doporučil jeden můj kamarád, muzikant, který mi poslal její písničky. Kromě toho, že fandím novým tvářím, které si dokáží své věci napsat sami a které nic nekopírují, mě velmi zaujala její čistota a jasný hudební směr bez povrchností a manýrů. Jsem rád, že na moji nabídku, nazpívat se mnou duet na moji novou desku, kývla a zároveň si přeju, aby se posluchači u nás více zajímaly o podobné umělce,“
uzavírá Michael Foret, jenž plánuje třetí desku vydat začátkem příštího roku.


dm

zavřít