Katy Perry si naordinovala roční pauzu od muziky

Vydáno 18.11.2011 | autor: redakce

Katy Perry tenhle rok procestovala celý svět s třetí řadovkou Teenage Dream. Album do rádií naládovalo hned šest singlů, aktuálním je The One That Got Away. Posbírala několik cen, teď si ale chce odpočinout. Přesněji zapracovat s manželem Russellem Brandem na dětech.

Katy Perry si naordinovala roční pauzu od muziky Katy Perry si naordinovala roční pauzu od muziky

katy_perry_2011Zpěvačka si za svoje třetí studiové album Teenage Dream vysloužila několik nominací na Grammy.

Společně s Michaelem Jacksonem se stala jediným interpretem v 53leté historii žebříčku Billboard Hot 100, který v ní zabodoval hned s šesti singly alba. Celosvětové turné jí dalo hodně zabrat, a tak se rozhodla dát si pauzu. Tu chce vyplnit "zapracováním" na rodině.

Deník New York Post uvedl :"Katy Perry si bere oddechový čas a chce založit rodinu… Svůj management informovala o tom, že chce trávit více času se svým manželem Russellem Brandem."

V jedné talkshow se Katy Perry na téma dětí ještě víc rozpovídala: "Ano, moc si přeji mít děti. Myslím, že je to jeden z hlavních důvodů proč jít do manželství, i pro toho, koho jste si vzali. Říkáte si: 'On bude tím správným partnerem, dobrým rodičem'..."

Poslední koncert v rámci turné k desce se uskuteční 22. ledna na Filipínách. Uvidíme, jak dlouhá její pauzu doopravdy bude.



Text: kofo 

zavřít