Expremiér Berlusconi obohatil hudební svět albem lovesongů

Vydáno 23.11.2011 | autor: redakce

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi vydal v úterý album Vero Amore (Pravá láska). Název přinejmenším nutí k pousmání, protože politik je proslulý svými večírky s prostitutkami. Mediální magnát a vlastník AC Milán označil své album za ideální vánoční dárek.

Expremiér Berlusconi obohatil hudební svět albem lovesongů Expremiér Berlusconi obohatil hudební svět albem lovesongů

berlusconiBerlusconi není jediným politikem, který "dělá" do muziky. Každý si pamatuje návštěvu tehdejšího prezidenta USA Billa Clintona v roce 1994 a jeho vyhrávání na saxofon v pražském klubu Reduta. Naše bývalá ministryně obrany Vlasta Parkanová se nesmazatelně zapsala do historie české pop music svou oslavnou písní na americký radar, ve které jí zdatně sekundoval kotlíkář Honza Vyčítal. Dokonce i současná první dáma Francie Carla Bruni vydala několik alb.

Bývalý italský premiér sice jejím šarmem neoplývá, přesto se rozhodl obměkčit srdce Italek vlastním albem milostných písní.

Mediální magnát, boháč a taky vlastník fotbalového klubu AC Milán se opět spojil s kytaristou Marianem Apicellim, aby společně přivedli na svět jedenáct písní o lásce. Ty nyní zhrzený premiér vydal pod názvem Vero Amore (Pravá láska). Název alba je asi stejně tak uvěřitelný, jako kdyby pornohvězda Paula Wild vydala cover hitu Like A Virgin. I když nakonec vlastně proč ne.

Silvio Berlusconi v mládí zpíval na luxusní výletní lodi. Během své kariéry politika hostil ve svém sídle například Tonyho Blaira, Vladimira Putina či George W Bushe. Ty zde také potěšil svým zpěvem. V tom samém domě pořádal i své bujaré "bunga bunga" večírky, které mu letos zavařili na soudní proces. Bývalý premiér si sem totiž často zval prostitutky, které byly nezletilé.

Text: kofo


berlusconi_hp 

 

 

zavřít