Oprašte gramofony, J.A.R. stěhují Dlouhohrající děcka na vinyl

Vydáno 25.11.2011 | autor: redakce

J.A.R. dopřejí fanouškům staromilcům Dlouhohrající děcka taky na vinylu. Po tomhle nosiči přitom naposledy sáhli s albem Frtka před dlouhými devatenácti lety. Nejvyšší čas oprášit gramofon, vinylová "Děcka" vycházejí už v pondělí.

Oprašte gramofony, J.A.R. stěhují Dlouhohrající děcka na vinyl Oprašte gramofony, J.A.R. stěhují Dlouhohrající děcka na vinyl

img_5281Na státní svátek 17. listopadu oslavili J.A.R. už tradičně ve vyprodané pražské Lucerně své narozeniny, letos dvaadvacáté. Deset dní nato si k nim nadělili i sběratelský dárek.

Kromě Lucerny roztočili J.A.R. Dlouhohrající děcka taky v Jazz Docku, přečtěte si, jaký to byl mejdan. 

Kruh se uzavřel a J.A.R. se tak po dlouhých devatenácti letech, které uplynuly od jejich debutového alba Frtka, dočkali svého druhého LP. Jejich aktuální deska Dlouhohrající děcka se dočkala LP podoby.

Vinyl se objeví v obchodech s muzikou už v pondělí 28. listopadu a určitě potěší všechny milovníky téhle kapely. A to hlavně ty, kteří ještě neodnesli svůj gramofon do sklepa, nebo ho, jak je v současnosti stále častějším jevem, ze sklepa právě nedávno vynesli zpět.

 

A side

Zlejch starejch dědků je plnej svět
Stability
Vidět Boha konec světa
Moc not
S Hamasem

B side
Optimistický toxikoman
Credo
Vývoj hňupa
Kosti minulost
Eko bio green dia
Nové vize mužů



Text: TZ, kofo 

zavřít