Mandrage míří pod kůži, album Moje krevní skupina nabízejí ve 3D

Vydáno 30.11.2011 | autor: redakce

Z nových Mandrage můžete znát už dva songy, hit Františkovy Lázně následoval singl Šrouby a matice. Celou desku Moje krevní skupina lze koupit od pondělí 28. listopadu. Tu kluci natočili komplet ve své hudební režii.

Mandrage míří pod kůži, album Moje krevní skupina nabízejí ve 3D Mandrage míří pod kůži, album Moje krevní skupina nabízejí ve 3D

mandrage_mksPo velkém hitu Františkovy Lázně a tom aktuálním Šrouby a matice je tu konečně novinkové album plzeňských rockerů, kterým není nic svaté. Řádí napříč naší republikou a strhávají vlnu euforie svými hitovými peckami  i nevšední energií. 

Na webu, sociálních sítích, v rádiích i na YouTube zatraceně žádaná partička je tu s novým albem Moje krevní skupina, které je natočené poprvé výrazně ve vlastní hudební „režii“. Zdá se, že i další hitové pecky jako Mechanik nebo Diplomat o sobě dají nejspíš záhy vědět.

Ulítlý taneční výlet směr Disko Moskva mnohé překvapí, ale v dnešní době má na albu celkem logicky své místo. Pro fanoušky vychází i v limitované  edici s bookletem ve 3D spolu s brýlemi.

Mandrage vystoupí společně s Tomášem Klusem, Tata Bojs, Charlie Straight a Navigators na jubilejním dvacátém udílení hudebních cen Žebřík. Ty budou předány 16. března 2012 v Parkhotelu Plzeň.



Text: TZ, kofo

zavřít