Dubstepové dílo Korn vyjde v úterý, poslechněte si ho už teď

Vydáno 30.11.2011 | autor: redakce

Korn vydají v úterý hodně očekávanou The Path Of Totality. Desátá řadovka se potkala výhradně s dubstepovými producenty, první singly Get Up a Narcissistic Cannibal vyvolaly hromadu negativních reakcí. Teď můžete zhodnotit celou desku, poslechněte si ukázky všech songů.

Dubstepové dílo Korn vyjde v úterý, poslechněte si ho už teď Dubstepové dílo Korn vyjde v úterý, poslechněte si ho už teď

large.18fq1kp140nhNa jubilejní desáté řadovce se doteď nu-metaloví Korn spojili výhradně s dubstepovými producenty. Skrillex participuje hned na třech věcech včetně prvního singlu Get Up. Nizozemští Noisia mají taky tři tracky, Downlink a Excision produkují shodně dva songy. Na seznamu nechybí ani Feed Me a Kill The Noise. Tenhle výčet jmen dělá celkem dojem, pokud tedy nejste ortodoxní příznivec "starých" Korn.

Frontman Jonathan Davis otevřeně říká, že je mu srdečně jedno, jestli se fanoušci s jejich novým zvukem vyrovnají nebo ne. Jak už jsme psali, dokonce počítá s tím, že budou pořádně naštvaní. Podle něj nemá cenu pokoušet se s tím cokoliv udělat. Někteří fanoušci se prý zasekli v roce 1994.

Davis navíc přišel začátkem týdne s celkem odvážným tvrzením. Korn prý jeli v dubstepu ještě dřív, než dubstep začal vůbec existovat. Frontman v to alespoň věří.

Kapela dala na YouTube náslech celého alba. 



Korn - The Path Of Totality (náslech) 





Text: kofo, foto: archiv kapely


korn_hp

 

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít