Adele: rekordmanka si dává oddych, na další desku se bude čekat roky

Vydáno 11.12.2011 | autor: redakce

Neuplynul měsíc, aby Adele nepokořila nějaký ten rekord. Obě její desky se držely na špici prodejních hitparád a Adele má už zřejmě plné zuby mediálního humbuku kolem své osoby i muziky, a proto si dává na pár let oddych.

Adele: rekordmanka si dává oddych, na další desku se bude čekat roky Adele: rekordmanka si dává oddych, na další desku se bude čekat roky

adele_retireUž se nemůžu dočkat momentu, až nebudu muset nic dělat," řekla zpěvačka v interview pro Billboard. Adele si prostě potřebuje „vorazit" a v příštích letech se bude kromě koncertů soustředit hlavně na svůj život.

Zmizím a vrátím se s novou deskou, až to bude zkrátka ono, až na to budu připravená."

Adele prodělala minulý měsíc operaci hlasivek a od té doby zůstává v klidu a věnuje se rekonvalescenci. A zřejmě si začala uvědomovat, že na světě jsou důležitější věci než muzika.

Podle Adele si fanoušci budou muset na třetí studiovku počkat minimálně dva roky. Aktuální deska 21 zatím láme rekordy jako na běžícím pásu, doteď si ji stáhlo přes sedm milionu Evropanů a v listopadu dosáhla v USA prvenství v počtu placených stažení.



mp
zavřít