Iné Kafe vyrazí na turné, poté plánuje dlouhou pauzu

Vydáno 13.12.2011 | autor: redakce

Iné Kafe nenechá své fanoušky vydechnout. Po nové desce a jedinečném koncertě na palubě letadla si kluci přichystali turné po českých i slovenských městech.

Iné Kafe vyrazí na turné, poté plánuje dlouhou pauzu Iné Kafe vyrazí na turné, poté plánuje dlouhou pauzu

 
ine kafe_011Slovenští Iné Kafe vydali 21. listopadu šestou studiovku s názvem Právo na šťastie. Fanouškové museli na nový punkrockový počin čekat dlouhých osm let. Ještě před jeho vydáním vypustila kapela do světa dva singly, Petra po rokov a Ani minútu. Aktuálním singlem  je píseň Špinavé objatie, k níž Iné Kafe právě připravuje videoklip, který vyjde do konce tohoto roku.

Před dvěma týdny skupina velmi originálním způsobem pokřtila nové album. Ke křtu došlo na palubě letadla Boeing 737 během hodinového letu Bratislava - Poprad - Bratislava, které pilotoval frontman Vratko Rohoň. Let si užilo 144 pasažérů. Nyní se Iné Kafe rozhodlo představit album na velkém turné.

"Příští rok v únoru vyrážíme na turné po Slovenské a České republice. Šňůra zahrnuje 12 koncertů. Turné bude zajímavé v tom, že bude zřejmě poslední na následující roky. Další turné, pokud nepočítáme letní festivaly, totiž plánujeme až v roce 2015, kdy oslavíme 20. výročí založení kapely! Takže tohle si určitě užijeme..." uvedl na závěr Vratko Rohoň.



zdroj: TZ, map, foto: archiv 

ine kafe_vid
zavřít