Velvet Revolver po čtyřech letech spolu, na jeden koncert!

Vydáno 07.01.2012 | autor: redakce

Slash, Duff McKagan, Matt Sorum, Dave Kushner a dokonce i Scott Weiland se znovu sejdou na jednom pódiu, aby jako Velvet Revolver uctili koncertem památku zesnulého kamaráda a muzikanta Johna O'Briena.

Velvet Revolver po čtyřech letech spolu, na jeden koncert! Velvet Revolver po čtyřech letech spolu, na jeden koncert!

velvet_revolv2008Po čtyřech letech se sejde stará dobrá parta na koncertě, kterým Velvet Revolver zavzpomínají na Johna O'Briena, muzikanta, jenž zemřel ve svých pětačtyřiceti letech loni v srpnu.

Velvet Revolver jsou v současnosti bez zpěváka a se svým bývalým frontmanem koncertovali naposledy v roce 2008. Jednorázový reunion bude mít podobu vystoupení, během kterého kapela odehraje tři skladby. Kushner v rozhovoru pro časopis Rolling Stone prozradil, že každý z pozvaných interpretů zahraje pouze tři písničky, aby se necítil zbytečně pod tlakem. A to byl i hlavní důvod, proč do toho Scott Weiland šel.

Hned se začaly rojit spekulace, jestli tato „jednorázovka" nebude spouštěcím impulzem pro další spolupráci. „Každý z nás má spoustu závazků a práce, ale zároveň k tomu přistupujeme tak, že to prostě zkusíme a uvidíme, jak to půjde," naznačil Kushner.

Koncert proběhne 12. ledna v klubu House Of Blues a svoji účast přislíbili i Tom Morello z Rage Against The Machine, Maroon 5 nebo zpěvačka Sheryl Crow.



mp

velvet_top4
zavřít