Rolling Stones slaví 50 let, uvažují o turné

Vydáno 09.01.2012 | autor: redakce

Bubeník Charlie Watts zmínil šanci, že by Rolling Stones letos vyrazili na turné, Mělo by se tak stát na počest jejich 50. výročí prvního společného koncertu.

Rolling Stones slaví 50 let, uvažují o turné Rolling Stones slaví 50 let, uvažují o turné


rolling_stones_009newUž v loňském roce padly informace o tom, že Mick Jagger a Keith Richards jsou ochotni diskutovat o tom, že by 50. výročí oslavili koncertem. 20. července 2012 to bude přesně 50 let od doby, kdy se „Stouni“ setkali na pódiu poprvé.

„Bylo by krásné udělat příští rok několik koncertů, protože už to bude 50 let. Ronnie hraje, já hraju, Mick zpívá, ten je schopný to udělat kdykoliv, a myslím, že Keith teď taky něco natáčí,“ uvedl Watts.

Bubeník také dodal, že opravdu doufá, že by se skupina mohla sejít, dokud se teprve dostávají do věku, kdy bude stále těžší a těžší koncertovat.

„Bylo by skvělé, kdyby se nám to povedlo. Pomalu se dostáváme do věku, kdy začíná mýt obtížné dát se dohromady, takže by to bylo takové krvavé představení být zas spolu pohromadě,“ řekl Watts.

Rolling Stones odehráli svůj první koncert 20. července 1962 v Londýně. Nedávno také vydali v reedici jejich zásadní album z roku 1978 s názvem Some Girls.



text: map, foto: archiv

 

zavřít