RICHARD ASHCROFT SE SMYČCI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Rozčepýřený bouřlivák RICHARD ASHCROFT si v rámci tréninku na jarní turné vyzkoušel, jaké to je zazpívat si se symfoniky za zády. Záznam jeho koncertu s BBC Concert Orchestra ze soboty 21.1. si nyní můžete poslechnout i vy.

RICHARD ASHCROFT SE SMYČCI RICHARD ASHCROFT SE SMYČCI

Bývalý frontman The Verve představí co nevidět světu třetí sólovku "Keys To the World". Než však v dubnu vyjede na plánované britské a poté i evropské turné, souhlasil s exkluzivním vystoupením po boku symfoniků z rozhlasové stanice BBC.

Koncert se uskutečnil v sobotu 21.1. v londýnském Mermaid Theatre a po dobu pěti dní bude jeho záznam k dispozici na stránkách stanice BBC - Radio 2.

Richard Ashcroft spolu s BBC Concert Orchestra nabídl průřez sólovou kariérou, zavzpomínal na největší hity své "domovské" skupiny The Verve a nevyhnul se ani hymnické verzi Lonely Soul, úspěšné kolaborace s projektem DJ Shadowa UNKLE.


























Kompletní setlist:

*  Music Is Power
*  History
*  A Song For The Lovers
*  Drugs Don't Work
*  Sweet Brother Malcolm
*  Lonely Soul
*  Lucky Man
*  Break The Night With Colour
*  Bitter Sweet Symphony.

Koncert si můžete poslechnout zde.

Technická poznámka:
Po otevření přehrávače najdete záznam v levé části "screenu". Po spuštění sice ještě zazní kousek zpráv, ale nebojte, zhruba po třech minutách začne vlastní show.

Příjemný poslech!


























zavřít