PLACEBO UŽ V BŘEZNU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Britské trio PLACEBO připravilo na 13. březen vydání novinkového alba Meds. Hostuje na něm i blízký přítel kapely a frontman R.E.M. Michael Stipe.

PLACEBO UŽ V BŘEZNU PLACEBO UŽ V BŘEZNU

Londýnská trojice ve složení BRIAN MOLKO (g, voc), STEFAN OLSDAL (bg) a STEVE HEWITT (ds) dokončila po třech letech od poslední studiovky zbrusu nové album Meds, které o týden dříve uvede první singl Because I Want You (bude obsahovat i remixy z dílny Bloc Party a Ladytron).

Třináctiskladbová kolekce nabídne i dva zajímavé hosty. Prvním z nich je předák amerických R.E.M. Michael Stipe (jeho hlas zazní ve skladbě Broken Promise), druhým zpěvačka Alison Mosshart z floridských The Kills, která používá umělecký pseudonym W.

PLACEBO se dali dohromady před 12 lety v Londýně a dosud mají, kromě novinky, na kontě tato alba - debut Placebo (1996), Without You I´m Nothing (1998, zde hostoval mj. i David Bowie), Black Market Music (2000) a Sleeping With Ghosts (2003).

Deska Meds nabídne těchto 13 písní: Meds, Infra-Red, Drag, Space Monkey, Follow The Cops Back Home, Post Blue, Because I Want You, Blind, Pierrot The Clown, Broken Promise, One Of A Kind, In The Cold Light Of Morning a Song To Say Goodbye.
zavřít