AB RADIO IN THE HOUSE!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Internetové ABradio radikálně proměnilo svůj web a pro fanoušky tvrdé muziky spustilo novou stanici Metalopolis. I pro zastánce dalších stylů je nabídka dostatečně široká - portál již sdružuje více než 100 tuzemských i zahraničních rádií.

AB RADIO IN THE HOUSE! AB RADIO IN THE HOUSE!

Se začátkem února změnila společnost ABradio, provozující portál rádií umístěných na www.abradio.cz, své logo a po zkušebním provozu spustila i novou verzi www stránek. Nové logo v černo-červené kombinaci je výraznější a dynamičtější. Inovované stránky umožní posluchačům vetší přehlednost ve více než 100 rádiích, jejich pohodlný poslech a přísun souvisejících informací z jednotlivých žánrů hudby, které ABradio nabízí.

Posluchač si nově může stáhnout logo na mobil, objednat si speciální zvonění. Na stránkách jednotlivých rádiích si také může přečíst informace ze světa hudby a showbusinesu, nebo si zakoupit hudební CD. Po přihlášení si může každý fanoušek vytvořit svoje profily rádií, získat slevy na CD a další výhody.

AB rádio in the house!!

ABradio se zaměřuje především na poskytování služeb souvisejících s šířením rozhlasového vysílání prostřednictvím internetu, především pak vytvářením vlastních internetových rádií různých žánrů. Specifickou oblastí působnosti ABradio je vytváření internetových rádií „na míru“, podle přání klienta. Z těchto rádií byl vytvořen evropský portál pro posluchače z celého světa, který má ambice stát se největším portálem svého druhu na světě. ABradio oficiálně vzniklo, tehdy ještě jako Internetradio.cz, 15.2.2000. Prvních šest internetových rádií bylo spuštěno 15.4.2000. Postupně se ABradio rozrůstalo až do dnešního stavu kdy provozuje více než 100 rádií.

Metalová metropole 

Prvního února zahájilo na portálu ABradio své vysílání nové internetové Rádio Metalopolis. Program nového rádia tvoří 24-hodinový blok souvislé hudby. Startovní playlist je pestrým výběrem všech metalových žánrů od klasik až po žhavé novinky. Databáze songů je pravidelně doplňována a v současné chvíli obsahuje přibližně 1300 skladeb. Do budoucna je v plánu také doplnění o vysílání tématických pořadů, rozhovorů atd. Výhodou playeru Rádia Metalopolis je zobrazování názvů interpretů a právě hrajících skladeb.

Rádio lze spustit přímo ze stránek www.abradio.cz.

Příjemný poslech!






zavřít