Kofe-In vyrážejí na turné s UDG, představí novou sestavu

Vydáno 02.02.2012 | autor: redakce

Kofe-In, kteří budou 16. března obhajovat na udílení cen Žebřík nominace v kategoriích Skladba a Objev roku, vyrážejí na jarní turné s UDG. Na něm představí i své nové posily.

Kofe-In vyrážejí na turné s UDG, představí novou sestavu Kofe-In vyrážejí na turné s UDG, představí novou sestavu


kopie - promo1Opavsko-pražská parta je nyní posílena o basovou linku Daniela Herrmana (ex-Cocotte Minute) a kytaru Martina Leciána (ex-Proti směru). Kapela v jejichž energické fúzi lze najít odkazy různých hudebních stylů, tak slibuje kytarově dravější zvuk opřený o basový val s tepajícími bicími, to vše okořeněno minimalistickým beatem mašinek a originálními texty a zpěvem frontmana Jana Kunzeho.

Již od února máte možnost vidět Kofe-In v nové sestavě během turné s kapelou UDG. To čítá více 25 zastávek a potrvá až do začátku května.

Kofe-In
v loňském roce zaznamenali úspěch především v prvním ročníku soutěže Český YouTube Fest, kde jejich videoklip k singlu Kladu tě na vodu obsadil 2. místo z 650 nominovaných klipů. Skladba pochází z alba Libertin, které kapela vydala loni na jaře. Stejná píseň byla nominována v hudební anketě Žebřík 2011 na skladbu roku. KOFE-IN byl rovněž nominován i kategorii objev.

Skupina Kofe-In vznikla v roce 2006, debutové album Osobní vesmír však vyšlo až o tři roky později. První singl Sebe mi dej na sebe upoutal pozornost nezvyklým trojrozměrným zpracováním ve stylu Sin City a na YouTube se jeho sledovanost vyšplhala na 25.000 zhlédnutí za první půlrok. Hitparáda Rockparáda video označila za nejzdařilejší za rok 2009, singl se držel několik týdnů v hitparádách Pětka s Pomerančem nebo na Óčku. O dva roky později vydali Kofe-In druhé album s názvem Libertin a pozornost si opět vysloužil jejich nový klip, tentokrát k písni Kladu tě na vodu. Naposledy se Kofe-In připomněli se singlem Levituju a dalším zdařilým klipem do sbírky, který se objevil v televizi Óčko i v hitparádě Medúza.

Termíny turné s UDG:
4. 2. – Doubnice
10. 2. – Žlutý pes, Pardubice
11. 2. – Kulturní dům, Kralupy nad Vltavou
17 2. – Sokolovna, Malá Skála
18. 2. - Planet Music Club, Kutná Hora
23. 2. - Kulturní Dům, Litoměřice
24. 2. - Pomorka, Litvínov
25. 2. - Na Rampě, Mariánské lázně
8. 3. - Kulturní Dům, České Budějovice
10. 3. - K2, Říčany
17. 3. - Kulturní Dům, Jistebnice u Tábora
23. 3. - Kulturní Dům, Okříšky
24. 3. - A klub, Slavičín
28. 3. - Lucerna music Bar, Praha
30. 3. - Sokolovna, Zdislavice u Benešova
31. 3. - Krnsko (Mladá Boleslav)
6. 4. - Klub Art, Opava
7. 4. - Apollo 13, Prostějov
14. 4. - Škuner, Děčín
20. 4. - Křemelka, Strakonice
21. 4. - Kulturní Dům, Ševětín
5. 5. - Fantasy Land, Kožlany
18. 5. - Alfa, Sokolov
19. 5. - Kulturní Dům, Křesetice 

zdroj: TZ, map
zavřít